EXPLORA els recursos naturals

Aquesta activitat, especialment de caràcter pràctic, consistirà en la realització de diverses visites guiades i tallers que permetran comprovar com la natura ens proporciona un seguit de coneixements que nodreixen la nostra societat d’avenços que avui ens són indispensables. El curs consisteix en un tast de diferents temes relacionats amb els recursos de la natura vistos des de diferents punts de vista (el propi recurs, el seu aprofitament, els canvis amb el pas del temps...).

L'activitat consistirà en 25 hores presencials (només a les tardes) i 5 no presencials. Consistirà en realitzar visites i tallers sobre temes relacionats amb: Vinya de muntanya, recursos fluvials i el Romànic al Berguedà.

L'activitat gaudeix de reconeixement de crèdits ECTS i està inclosa dins del Pla de formació permanent del professorat de Secundària del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.


Dates: del 8 al 12 de juliol de 2019 (només a les tardes)

Visites: Vinya de Cal Mas (Avià) – La Diferenta Viticultors (Castelladral) – Tines de Vilafelet – Bullidor de la llet i l’Adou del Bastareny – Salt de Murcurols – Monestir de Sant Llorenç (Guardiola de Berguedà)

Tallers: Tast de vins – Qualitat físico-química i biològica del riu a Camadoca


INSCRIPCIÓ AL CURS: AQUÍ
Curs complet, inscripcions tancades.

Places limitades, per ordre d'inscripció.

© 2019 Exploratori dels Recursos de la natura. Tots els drets reservats.